O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] - iefimerida.gr

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O σχεδιαστής Karl Lagerfeld, μια από τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες στον χώρο της μόδας, δεν διαθέτει εξοχικό. Νοικιάζει μια βίλα στο Σεν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας, κάθε καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, πέντε αστέρων, με εστιατόριο που διαθέτει σκούφους και spa που κάνει πολλούς να ονειρεύονται. Εδώ, μακριά από το πολύβουο Σεν Τροπέ, ο σταρ των σταρ της μόδας περνάει τα καλοκαίρια του. Οι παπαράτσι τον έχουν πολλές φορές εντοπίσει σε βόλτα στο Σεν Τροπέ, με τους φίλους του, ντυμένο με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παρά τη ζέστη!

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μερικά λεπτά μακριά από την εμβληματική πόλη της Γαλλίας, το Σεν Τροπέ, βρίσκεται το κρυμμένο διαμάντι που επέλεξε ο Karl Lagerfeld για τις διακοπές του: στην καρδιά της Γαλλικής Ριβιέρας.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο La Réserve Ramatuelle, το οποίο διαθέτει μόνο 19 δωμάτια, 17 σουίτες και 14 βίλες, διάσπαρτες σε ένα καταπράσινο και μοναδικό τοπίο της Μεσογείου, σε ένα ύψωμα του Σεν Τροπέ.
Η θέα από εκεί κόβει την ανάσα ενώ το ξενοδοχείο είναι χτισμένο από διάσημο αρχιτέκτονα που έβαλε όλη την τέχνη του για να δημιουργήσει μια σικάτη, φωτεινή ατμόσφαιρα, με καθαρές γραμμές που απογειώνουν την έννοια της χλιδής.

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Κάθε βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα ενώ το προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών μέρα και νύχτα, με απόλυτη διακριτικότητα. Το εστιατόριο La Voile προσφέρει απέραντη θέα στην περιοχή και είναι διάσημο για το καλύτερο σούσι της περιοχής.

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Μια βίλα 5 δωματίων, σαν αυτή που έχει νοικιάσει ο διάσημος σχεδιαστής κοστίζει 4.500 ευρώ τη βραδιά (εκτός καλοκαιριού) και 65.000 ευρώ την εβδομάδα τον Ιούλιο και Αύγουστο. Οι βίλες 6 δωματίων κοστίζουν 75 000 ευρώ την εβδομάδα το καλοκαίρι.

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Για το spa πρέπει κάποιος να καταβάλλει 3.200 ευρώ για ένα πρόγραμμα πέντε ημερών. Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα γιόγκα, πιλάτες και ειδικά γεύματα διαίτης τα οποία ετοιμάζει ο σεφ του εστιατορίου, Eric Canino. Σε αυτά προστίθενται πεζοπορίες 1,5 ώρας καθημερινά με τον προπονητή του ξενοδοχείου, μασάζ 50 λεπτών « better aging » και οι ειδικές κρέμες προσώπου στο αισθητικό κομμάτι, « Nescens » και « La Mer », που κοστίζουν 450 ευρώ η καθεμία.

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ας σημειωθεί ότι η κάθε βίλα είναι διαφορετική από τις άλλες, έχει τον δικό της κήπο και είναι εντελώς κρυμμένη από τις υπόλοιπες. Η καθεμιά έχει ιδιωτικό κήπο 3760 m2, και πισίνα μεγάλων διαστάσεων.

O Karl Lagerfeld δεν έχει εξοχικό -Νοικιάζει αυτή τη βίλα [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Karl Lagerfeld εξοχικό Βίλα Σεν Τροπέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ