Καψής: Στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου θα στηθούν οι κάλπες - iefimerida.gr

Καψής: Στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου θα στηθούν οι κάλπες

Καψής: Στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου οι εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής προσδιόρισε την ημερομηνία των εκλογών για τις 29 Απριλίου ή τις 6 Μαΐου, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αλλά με λιγότερες πιθανότητες το σενάριο να στηθούν οι κάλπες στις 13 Μαΐου.

Ο κ.Καψής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Ant1 αναφερόμενος στα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα που έλαβε η Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου ανέφερε «Μπορούσε να γίνει παρέλαση χωρίς τα αστυνομικά μέτρα, χωρίς αυτή την περιφρούρηση, ούτε οι μαθητικές παρελάσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς αυτά τα μέτρα».

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ πολιτικής τάξης και πολιτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως αυτά τα θεωρεί προσχήματα και οι πολίτες θα εκφραστούν στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν ή 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ