Συνεργάτης του Παλαιοκώστα (;) ο δράστης που εισέβαλε στο πολυκατάστημα - iefimerida.gr

Συνεργάτης του Παλαιοκώστα (;) ο δράστης που εισέβαλε στο πολυκατάστημα

Συνεργάτης του Παλαιοκώστα ο δράστης που εισέβαλε στο πολυκατάστημα στον Ταύρο;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις δέκα στην οδό Λευκάδος στο Μοσχάτο, έ4ξω από τα γραφεία γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Περαστικοί είδαν έναν άντρα να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο του.

Προφανώς τον θεώρησαν ύποπτο και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο του και μπήκε στο χώρο του πολυκαταστήματος απειλώντας πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και αν οι αστυνομικοί τον πλησιάσουν, τότε θα ανατιναχθεί. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Η έκπληξη όμως ήρθε όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, καθώς διαπιστώθηκε η ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για τον 55χρονο, Κώστα Σαμαρά Ζαρανίκα, συνεργάτη των αδελφών Παλαιοκώστα. Μάλιστα θεωρείται ο «βασιλιάς» των αποδράσεων, αφού έχει καταφέρει να φύγει πέντε φορές από τις φυλακές όπου κρατούνταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ