Και όμως αυτή είναι η Τζέσικα Σίμπσον - iefimerida.gr

Και όμως αυτή είναι η Τζέσικα Σίμπσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σχεδόν ανήθικο να σχολιάζει κάποιος πόσο φαντασμαγορικά υπέρβαρη είναι μια έγκυος γυναίκα. Αλλά η Τζέσικα μοιάζει να χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη για να τρώει απεριόριστα. Σκεφτείτε δηλαδή τι θα συνέβαινε αν κουβαλούσε δίδυμα.

«Αισθάνομαι σαν να κουβαλάω μέσω μου μια μπάλα του μπόουλινγκ» δήλωσε στον παρουσιαστή Τζίμι Κίμμελ η οχτώ μηνών έγκυος, Τζέσικα Σίμπσον, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το μέγεθος της κοιλιάς της.

Ενώ συνέχισε την «υπεράσπιση» της φιγούρας της εξηγώντας πως «Μου έχει εξηγήσει ο γιατρός μου ότι έχω πολύ αμνιωτικό υγρό. Οπότε όποτε σπάσουν τα νερά μου, θα είναι σαν να έχει εκραγεί κρούνος της πυροσβεστικής.

Η αλήθεια είναι ότι η Τζέσικα είναι επιρρεπής στις ραγδαίες αυξομειώσεις βάρους, γεγονός για το οποίο έχει σχολιαστεί πολλές φορές στον Τύπο.

Αλλά ποτέ περισσότερο από τις συγκεκριμένες φωτό από το baby shower που διοργάνωσε, οι οποίες και δείχνουν την έκταση του photoshop που χρειάστηκε για το τελευταίο της (γυμνό) εξώφυλλο στο Elle.

Και όμως αυτή είναι η Τζέσικα Σίμπσον | iefimerida.gr 0
Και όμως αυτή είναι η Τζέσικα Σίμπσον | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ