«Έφυγε» στα 25 του, ο γιος της αστρολόγου Mπέλλας Κυδωνάκη - iefimerida.gr

«Έφυγε» στα 25 του, ο γιος της αστρολόγου Mπέλλας Κυδωνάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε, από ανακοπή καρδιάς, ο 25χρονος γιος της Μπέλλας Κυδωνάκη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Η αστρολόγος που έγινε γνωστή μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, έγραψε στο Facebook, ένα σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον γιο της.

Ο νεαρός, που στο παρελθόν είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αλλά κατάφερε να βγει νικητής, έχασε ξαφνικά τη ζωή του το Σάββατο το βράδυ, από ανακοπή καρδιάς, όπως λένε οι πληροφορίες.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον γιο της. «Έχασα τον μονάκριβο μου γιο. Πονάω πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας, γιατί έχω το ανάγκη. Άμα γράψω σε αυτό το λευκό χαρτί νιώθω ότι ξελαφρώνω. Όσοι τον ξέρατε προσευχηθείτε να πάει στο φως. Είναι ένας άγγελος και μας έδωσε για λίγο το φως του. Αλλά βιαζόταν να φύγει, να πάει εκεί που άνηκε πραγματικά».

Η κηδεία θα γίνει σήμερα το μεσημέρι από το νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ