Αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ για Χριστοδουλόπουλο -Αντίδραση Ολυμπιακού

Να καταθέσει το συμβόλαιο που υποστηρίζει ότι έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (και δεν έχει κατατεθεί στην Super League) ζήτησε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ στην εκδίκηση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που συνεδρίασε τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή για την υπόθεση για τις 23 Ιουλίου και κατέθεσαν και οι ίδιοι προσφυγή.

«Να αξιώσετε από την ΑΕΚ να προσκομίσει το έγγραφο. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μας ακούει. Παρακαλούμε να καταθέσουν το συμβόλαιό για να ετοιμάσουμε την άμυνά μας. Το ζητάμε καλόπιστα», τόνισαν μεταξύ άλλων οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος και Λίνα Σουλούπου.

Από την πλευρά της ΑΕΚ ειπώθηκε: «Έχουμε ενημερωθεί για το αίτημα της αναβολής, είμαστε προετοιμασμένοι να δικάσουμε την υπόθεση, η αναβολή είναι στην κρίση σας», υποστήριξε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου και πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ενωσης, Μηνάς Λυσάνδρου: «Η καλοπιστία να γίνεται σε τάιμινγκ που θα προλαβαίνει δυσάρεστες καταστάσεις».

Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησαν οι Ασπα Σουλούπου και ο δικηγόρος Γιάννης Χατζησαβάουγλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ