H Αντζελίνα Τζολί θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον

Γοητευμένη από την καλοσύνη και την ειλικρίνεια της Κέιτ Μίντλετον δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, σε σημείο που σκέφτεται να μεταφέρει την ζωή της στο κινηματογράφο. Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι διατηρεί κορνίζα με το γαλαζοαίματο ζεύγος στην αξίας 35.000.000 ευρώ βίλα της στην Γαλλία.

«Η Άντζι έχει εντυπωσιαστεί από την Κέιτ. Θεωρεί ότι έχει μια υπέροχη αύρα. Επίσης της αρέσει πολύ η εμφάνισή της και θεωρεί συνολικά ότι τόσο αυτή όσο και ο Γουίλιαμ εκπέμπουν καλοσύνη και ειλικρίνεια».

Αυτές οι δηλώσεις, με προέλευση από το στενό περιβάλλον της Αντζελίνα, αποτελούν κατά κάποιους πρελούδιο για την δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Τζολί, μετά το φετινό In the Land of Blood and Honey, με θέμα την ζωή της πριγκίπισσας.

Οι ίδιες πηγές θυμούνται με πόσο προσήλωση παρακολούθησε το ζεύγος Τζολι-Πιτ (μαζί με τα έξι παιδιά τους) τον βασιλικό γάμο τον περασμένο Απρίλιο.

Καθώς και την κορνίζα με το ζεύγος Γουίλιαμ-Κέιτ που κοσμεί ένα τοίχο του πολυτελούς πύργου που διατηρεί η οικογένεια Τζολί-Πιτ στην γαλλική εξοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ