Μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit έκανε πασαρέλα θηλάζοντας το μωρό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit έκανε πασαρέλα θηλάζοντας το μωρό της [εικόνες]

Το μοντέλο Μάρα Μάρτιν με την 5 μηνών κόρη της. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκρίνιαζε το μωρό ή ήθελε να κάνει μια δήλωση; Το θέμα είναι πάντως πως ένα μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του διαγωνισμού με μαγιό Sports Illustrated την ώρα που θήλαζε την μόλις 5 μηνών κόρη της.

Με το μωρό στην αγκαλιά και μάλιστα θηλάζοντάς το, διέσχισε την πασαρέλα το μοντέλο Μάρα Μάρτιν
Καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος το μοντέλο για την τολμηρή αυτή κίνηση

Η Μάρα Μάρτιν διέσχισε την πασαρέλα το βράδυ της Κυριακής στο Μαϊάμι της Φλόριντα για το σόου 2018 Sports Illustrated Swimsuit.


Η περήφανη μηητέρα ήταν μία από τις 16 φιναλίστ που επιλέχθηκαν μετά από έναν ανοιχτό διαγωνισμό για να λάβουν μέρος στο σόου ως μέρος του Miami Swim Week.

Φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και κρατώντας την κόρη της στο ένα της χέρι, η Μάρτιν χαμογελούσε περήφανη καθώς διέσχιζε την πασαρέλα στο W Hotel South Beach εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων από το πλήθος.


Πριν από την επίδειξη, η Μάρτιν εξέφρασε τον ενθουσιασμό της στο Instagram καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την χαμογελαστή της κόρη. «Η φάτσα που παίρνεις όταν η μαμά σου φτάνει στον τελικό των 16 του @si_swimsuit Swim Search» έγραψε.
«Είμαι τόσο χαρούμενη για όλη την ομάδα του περιοδικού που με επέλεξε. Αλλά και για κάθε κορίτσι που συμμετείχε στις αιτήσεις. Ας το κάνουμε! Συγχαρητήρια σε κάθε μία από όλες σας».

The face you make when your mom makes it to the final 16 of the @si_swimsuit Swim Search!! Im so so so thankful for the entire team at sports illustrated for picking me! @mj_day (and team)... you guys are THE FREAKING BEST! And to EVERY girl that casted from the online submissions to the open call.. you all rock. My fellow girls in the final 16.. LETS DO THIS!!! Congratulations to every single one of you!!!! #ownit #siswimsearch #imfreakingoutwithexcitement #modelmom #letsdothis #loveyouguys

A post shared by Mara Martin (@_maramartin_) on Jul 14, 2018 at 6:35pm PDT


Να σημειωθεί πως χιλιάδες γυναίκες συμμετείχαν στην οντισιόν για μία θέση στις 16 του σόου.

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on Jul 15, 2018 at 7:38pm PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ