Οργισμένο πλήθος σκότωσε 300 κροκόδειλους στην Ινδονησία - Γιατί έφαγαν συγχωριανό τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργισμένο πλήθος σκότωσε 300 κροκόδειλους στην Ινδονησία - Γιατί έφαγαν συγχωριανό τους [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδίκηση για το χαμό ενός συγχωριανού τους από επίθεση κροκόδειλου πήραν οργισμένοι κάτοικοι της Δυτικής Παπούα, αφανίζοντας συνολικά 292 ερπετά σε καταφύγιο άγριας ζωής.

Οπλισμένοι με μαχαίρια, σφυριά και φτυάρια σκότωσαν τους κροκόδειλους και στη συνέχεια στοίβαξαν τα ματωμένα κουφάρια σ’ έναν σωρό.

Οργισμένο πλήθος σκότωσε 300 κροκόδειλους στην Ινδονησία - Γιατί έφαγαν συγχωριανό τους [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας Άγριας Ζωής της περιοχής ανέφερε ότι το 48χρονο θύμα μάζευε χόρτα για να ταϊσει ζώα σε ένα εκτροφείο, όταν δέχθηκε την επίθεση ενός ερπετού.

«Ένας υπάλληλος άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια κι όταν έτρεξε στο σημείο είδε έναν κροκόδειλο να επιτίθεται σ’ ένα άτομο», δήλωσε ο Μπασάρ Μανουλάνγκ.

Μετά την ταφή του άνδρα το περασμένο Σάββατο, χωρικοί σε έξαλλη κατάσταση μπήκαν στη φάρμα και σκότωσαν όλους τους κροκόδειλους.

Οργισμένο πλήθος σκότωσε 300 κροκόδειλους στην Ινδονησία - Γιατί έφαγαν συγχωριανό τους [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η φάρμα αυτή είχε πάρει άδεια πριν από πέντε χρόνια για την εκτροφή προστατευόμενων κροκόδειλων του αλμυρού νερού και μιας ντόπιας ράτσας, υπό τον όρο τα ερπετά να μην ενοχλούν την κοινότητα της περιοχής.

Πάντως η θανάτωση ζώων, που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προστατευόμενων ειδών διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κι οι Αρχές ετοιμάζονται τώρα να απαγγείλουν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ινδονησία κροκόδειλοι φάρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ