Μαφιόζικη επίθεση μπράβων σε υπάλληλο της πολεοδομίας Σαντορίνης - iefimerida.gr

Μαφιόζικη επίθεση μπράβων σε υπάλληλο της πολεοδομίας Σαντορίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαφιόζικη επίθεση μπράβων κατά υπαλλήλου της Πολεοδομίας Σαντορίνης καταγγέλλει ο δήμαρχος του νησιού, Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζώρζος κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη επίθεση σχετίζεται με την έκδοση άδειας σε οικοδομή της περιοχής, ενώ στο παρελθόν, άλλα πρόσωπα είχαν επισκεφθεί για λογαριασμό της ίδιας οικοδομής την Πολεοδομία και είχαν απειλήσει τον ίδιο υπάλληλο.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κυριαζή στα επείγοντα του Νοσοκομείου Θήρας με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό του, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος.

Ο δήμαρχος Σαντορίνης εξέφρασε φόβους καθώς, όπως σημείωσε, τέτοιου είδους φαινόμενα εκφοβισμού συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Δείτε το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση για τον ξυλοδαρμό:


Yiannis Vroutsis
‏ @VroutsisGiannis

Ο βαρυς ξυλοδαρμός κατά του πολεοδόμου Θήρας μέσα στο γραφειο του απο μπράβους-όπως λενε-αποτελεί ακομη ένα ντροπιαστικό γεγονος για τ Χωρα μια απαράδεκτη κ καταδικαστέα πράξη!Η Αστυνομια πρέπει να συλλάβει τ δράστες κ να αποδοθει δικαιοσύνη!Η αίσθηση της ανομίας διάχυτη παντού!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ