Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έκλεισε τον πεθερό του φυλακή -Γιατί του χάκαρε το e-mail του - iefimerida.gr

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έκλεισε τον πεθερό του φυλακή -Γιατί του χάκαρε το e-mail του

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ με τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή για έξι μήνες οδηγήθηκε το 2017 ο πατέρας της Τάνα Ράμσεϊ, συζύγου του διάσημου σεφ, καθώς κρίθηκε ένοχος πως είχε χακάρει το e-mail του σεφ από το 2010 έως το 2011.

Φαίνεται όμως πως η ιστορία αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Τάνα αποκαλύπτει πως η σχέση τους είναι καλύτερη από ποτέ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, η 43χρονη καθηγήτρια Montessori δεν είχε παρά μόνο θετικά πράγματα να πει για τον πατέρα της. Ερωτηθείσα αν είναι σε επαφή μαζί του, απάντησε: «Ω ναι, φυσικά».

A post shared by All about the girl (@tanaramsay) on Jan 2, 2017 at 12:51pm PST


Η καταδίκη του πατέρα της, Κρις ήρθε έξι χρόνια αφότου ο Γκόρντον τον κατηγόρησε για πρώτη φορά πως χάκαρε τους υπολογιστές του. Ο ίδιος δήλωσε ένοχος για συνωμοσία για παράνομη πρόσβαση στα συστήματα της Gordon Ramsay Holding Limited. Οι γιοι του Άνταμ και Κρις τζούνιορ συμμετείχαν επίσης στην παράνομη δραστηριότητα και καταδικάστηκαν σε 4 μήνες φυλακή με διετή αναστολή.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Apr 22, 2018 at 9:25am PDT


Μετά από τα ταραχώδη χρόνια, η Τάνα αποκάλυψε επίσης πως ο πατέρας της την ώθησε με την αφοσίωσή του στην υγεία του και την φυσική του κατάσταση. «Μόλις είχε κάνει επέμβαση στον ισχίο του και είχε περάσει από αυτό το πρόβλημα υγείας. Έχασε πολλά κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες και έτρεξε τον 90ο του μαραθώνιο τον Απρίλιο μαζί με τρία από τα εγγόνια του και ένα από τα παιδιά του.

A post shared by All about the girl (@tanaramsay) on Jul 10, 2016 at 10:45am PDT


Τα δίδυμα των Γκόρντον Ράμσεϊ και Τάνα Χόλι, 18 ετών, έτρεξαν μαζί με τον παππού τους, στη μνήμη του αγέννητου αδερφού τους Ρόκι, τον οποίο η Τάνα έχασε όταν ήταν έγκυος 5 μηνών.

Τέλος, η σύζυγος του διάσημου σεφ περιέγραψε πώς η άσκηση την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του 5ου παιδιού της, μετά από την αποβολή που είχε το 2016.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on May 13, 2018 at 10:21am PDT


«Όταν τρέχεις, μπορείς να κλάψεις» είπε. «Μπορείς να ουρλιάξεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορείς να το κρατάς μέσα σου γιατί επιστρέφει διαρκώς και σε στοιχειώνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ