Στη Μύκονο η σέξι σύζυγος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί -Το σχόλιό του στον τελικό του Survivor 2 [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Μύκονο η σέξι σύζυγος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί -Το σχόλιό του στον τελικό του Survivor 2 [εικόνες]

Η Σεϊμά Σουμπασί. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στη Μύκονο επέλεξε να κάνει και φέτος η σέξι σύζυγος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, που λατρεύει το κυκλαδίτικο νησί.

Η Σεϊμά προτίμησε τις παραλίες της Μυκόνου αντί να παρακολουθήσει τον τελικό του ελληνικού Survivor. Το αποκάλυψε χθες ο Σάκης Τανιμανίδη στο τελικό του Survivor 2, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν πήρε το μικρόφωνο και είπε πως η γυναίκα του προτιμά την Μύκονο από τον Αγιο Δομίνικο και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο κυκλαδονήσι.

A post shared by Seyma Subasi Ilicali (@seymasubasi) on May 29, 2018 at 2:49am PDT

Είναι εξάλλου γνωστή η αδυναμία της σε αυτό το νησί, καθώς πέρυσι, λίγο πριν το γάμο της με τον Τούρκο παραγωγό, είχε επιλέξει να κάνει το μπάτσελορ πάρτι της στη Μύκονο με φίλες και πόσταρε συνεχώς φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές της στο νησί.

Life is a beautiful thing Hello

A post shared by Seyma Subasi Ilicali (@seymasubasi) on Jul 12, 2018 at 9:33am PDT

Έτσι, λοιπόν και φέτος, η Σεϊμά, που έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ανάρτησε δύο φωτογραφίες της από τις διακοπές της στο νησί. Στην μία από αυτές, που ποζάρει με ένα κίτρινο μπικίνι και δείχνει το εκπληκτικό κορμί της, έγραψε στη λεζάντα: «Η ζωή είναι ωραία. Γεια σου Ελλάδα», ενώ η άλλη φωτογραφία είναι μία selfie με την κόρη της να κάνει το σήμα της νίκης.

A post shared by Seyma Subasi Ilicali (@seymasubasi) on Jul 13, 2018 at 3:43am PDT

A post shared by Seyma Subasi Ilicali (@seymasubasi) on Apr 21, 2018 at 10:57am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ