Πρώτη κοινή έξοδος χωρίς συζύγους: Η αεράτη Κέιτ με την αγχωμένη Μέγκαν στο Γουίμπλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτη κοινή έξοδος χωρίς συζύγους: Η αεράτη Κέιτ με την αγχωμένη Μέγκαν στο Γουίμπλετον [εικόνες]

Μέγκαν και Κέιτ στο Γουίμπλετον /Φωτογραφία: GettyImages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση χωρίς τους συζύγους τους πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα οι συννυφάδες Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να παρακολουθήσουν την φίλη της ηθοποιού, Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό του Γουίμπλετον.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση των δύο γυναικών χωρίς τους συζύγους τους

Η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με την δούκισσα του Κέμπριτζ θα παρακολουθήσουν την αμερικανίδα τενίστρια που θα αγωνιστεί ενάντια στην Γερμανία Αντζέλικα Κέρμπερ, στον τελικό των γυναικών.

Εμφανώς αγχωμένη η Μέγκαν ακολουθεί την αεράτη Κέιτ

Η 37χρονη πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ καλή φίλη με την Σερένα Γουίλιαμς, ενώ η Κέιτ είναι προστάτης του All England Lawn Tennis και Croquet Club και έχει παρακολουθήσει πλήθος αγώνων στο Γουίμπλετον.

Ριγέ πουκάμισο Ralph Lauren και κρεμ παντελόνα, επέλεξε η Μέγκαν για την εμφάνισή της στον τελικό γυναικών του Γουίμπλετον

Η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει μια φαρδιά κρεμ παντελόνα και ριγέ μπλε με άσπρο πουκάμισο Ralph Lauren (πιθανότατα για να τιμήσει τον σχεδιαστή που ντύνει τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες και τους διαιτητές).

Πουά λευκό φόρεμα και nude γόβες, επέλεξε η Κέιτ

Προετοιμασμένη για μια μέρα στον ήλιο, η νεόνυμφη που προσκλήθηκε στον αγώνα από την Κέιτ, είχε μαζί της και ένα λευκό καπέλο με μαύρη κορδέλα.

Η Μέγκαν στον τελικό γυναικών του Γουίμπλετον για να υποστηρίξει την φίλη της Σερένα Γουίλιαμς

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα πουά φόρεμα Jenny Packham με nude σουέντ γόβες και ταιριαστή τσάντα.

Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε για μια ακόμη φορά αγχωμένη, τόσο πολύ μάλιστα, που δυσκολευόταν να χαμογελάσει. Ακολουθούσε την Κέιτ Μίντλετον η οποία προχωρούσε μπροστά με αέρα και αυτοπεποίθηση.

Μετά τη νίκη της στον ημιτελικό την Πέμπτη, η Σερένα Γουίλιαμ χαιρήτησε την «θαυμάσια» φιλία της με την Μέγκαν και είπε ότι ανυπομονεί για την παρουσία της. «Είχαμε πάντα μια θαυμάσια φιλία» δήλωσε η Γουίλιαμς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. «Κάθε χρόνο έρχεται στο Γουίμπλετον για να με υποστηρίξει».

Φωτογραφίες: GettyImages

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ