Η Κρις Τζένερ μιλάει για τη στιγμή που απάτησε τον Καρντάσιαν με έναν άνδρα 10 χρόνια νεότερό της - iefimerida.gr

Η Κρις Τζένερ μιλάει για τη στιγμή που απάτησε τον Καρντάσιαν με έναν άνδρα 10 χρόνια νεότερό της

Η Κρις Τζένερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μίλησε η Κρις Τζένερ, της γνωστής οικογένειας Καρντάσιαν, και αυτή τη φορά ήταν πολύ ειλικρινής.

Η Κρις Τζένερ απέκτησε 4 παιδιά με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, που διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου τον Ιούλιο του 2003 και πέθανε λιγότερο από 8 εβδομάδες αργότερα, σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή από την εκπομπή « OBJECTified» του Fox News Channel, η 62χρονη αποκάλυψε πως η απιστία της ήταν αυτή που κατέστρεψε τη σχέση τους.

«Παντρεύτηκα τον Ρόμπερτ όταν ήμουν 22 χρονών και έμεινα έγκυος στο μήνα του μέλιτος – είχα την καλύτερη ζωή που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ» δήλωσε. «Αλλά όταν είσαι σε μια σχέση, κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάπου αλλού θα είναι καλύτερα και αυτό νομίζω πως σκέφτηκα κι εγώ κάποια στιγμή».

Ερωτηθείς για τη «σχέση με έναν ποδοσφαιριστή», η Τζένερ απάντησε ότι ισχύει.

«Το έκανα, το έκανα» δήλωσε. «Και ήταν κάτι για το οποίο δεν είμαι περήφανη. Όταν κοιτάζω το παρελθόν, νομίζω ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου ήταν πως διαλύθηκε αυτός ο γάμος».

mom and dad

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on May 9, 2017 at 9:43pm PDT

Η Τζένερ και ο Καρντάσιαν ήταν παντρεμένοι από το 1978 έως το 1991 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την Κόρτνεϊ, την Κιμ, την Κλόε και τον Ρομπ Καρντάσιαν.

Η Τζένερ επίσης ομολόγησε πως κατέρρευσε όταν ο Ρόμπερτ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου. «Γιατί αυτή η κίνηση έκανε πραγματικό το χωρισμό» είπε. «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Feb 22, 2017 at 12:04pm PST

Λόγω του διαζυγίου, η Κρις είχε να αντιμετωπίσει και οικονομικές προκλήσεις, καθώς ο πρώην σύζυγός της, ένας επιχειρηματίας και δικηγόρος, διέκοψε τις πιστωτικές κάρτες. «Δεν είχα τίποτα» λέει. «Πήγα στην αγορά μια μέρα και η πιστωτική μου κάρτα δεν δούλευε. Δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε μία ντομάτα».

Η Τζένερ έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την απιστία της απέναντι στον Ρόμπερτ Καρντάσιαν στα απομνημονεύματά της «Kris Jenner…And All Things Kardashian». Το 1989 είχε μία σχέση με έναν ποδοσφαιριστή που ήταν 10 χρόνια μικρότερός της, κι αυτό ήταν που προκάλεσε το διαζύγιό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ