Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της εθνικής Ελλάδος για το Nations League - iefimerida.gr

Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της εθνικής Ελλάδος για το Nations League

Στο ΟΑΚΑ η έδρα της εθνικής Ελλάδος /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ενημέρωσε πως τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών για το Nations League, θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε, θα φιλοξενήσει τις Ουγγαρία, Φιλανδία και Εσθονία στο ΟΑΚΑ στη νέα διοργάνωση που αρχίζει τον Σεπτέμβρη.

Από τους τέσσερις ομίλους, θα περάσουν μόνο αυτές οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες και στη συνέχεια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα αποτελέσει έδρα της Εθνικής Ομάδας των ανδρών για τους αγώνες του Nations League που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στο O.A.K.A. η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, την Ουγγαρία (12/10/2018), τη Φινλανδία (15/11/2018) και την Εσθονία (18/11/2018). Η Eθνική μετέχει στον 2o όμιλο της League C και στον εναρκτήριο αγώνα της αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν στις 08/09/2018».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eθνικη ομαδα ΟΑΚΑ έδρα nations league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ