«Σε ποιον πλαστικό πας για τα χείλη σου;»: Η Τόνια Σωτηροπούλου απαντά με χιούμορ σε σχόλιο follower [εικόνα] - iefimerida.gr

«Σε ποιον πλαστικό πας για τα χείλη σου;»: Η Τόνια Σωτηροπούλου απαντά με χιούμορ σε σχόλιο follower [εικόνα]

toniasotiropoulou/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ρωτήστε με ο,τιδήποτε. Θα απαντήσω απλά και ταπεινά...». Ηταν να μην προκαλέσει τους followers της στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

H μία (σε πολλές περιπτώσεις αδιάκριτη) ερώτηση διαδέχθηκε την άλλη.

«Πόσο χρονών είσαι;», «Οταν το προφίλ σου είναι δημόσιο, ποιος είναι ο λόγος να το ακολουθούμε πιστεύεις;», «Πόσα κιλά είσαι;», «Αν είχες να δώσεις 3 συμβουλές στον 20χρονο εαυτό σου, ποιες θα ήταν αυτές;», «Πώς καταφέρνεις και δείχνεις τόσο νέα;», «Μα δεν είναι το καλύτερο παιδί ο Μαραβέγιας;», «Είσαι vegetarian, vegan ή τρως κρέας;», «Σου την έχει πέσει κάποιος σκηνοθέτης για να σου δώσει ρόλο;».

H Tόνια Σωτηροπούλου συνόδευε τις απαντήσεις από μια φωτογραφία και ήταν άκρως καυστικές και χιουμοριστικές. Ώσπου μια follower έκανε μια ερώτηση που η Τόνια Σωτηροπούλου δεν προσπέρασε έτσι απλά.

Μάλιστα, για να απαντήσει εύστοχα επιστράτευσε φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια!

Δείτε την απάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου και την φωτογραφία που την συνόδευσε, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ