Εργα στο παλιό λιμάνι των Σπετσών για να δένουν περισσότερα σκάφη - iefimerida.gr

Εργα στο παλιό λιμάνι των Σπετσών για να δένουν περισσότερα σκάφη

«Θα αυξηθεί η χωρητικότητα του λιμανιού κατά 190 θέσεις» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή των έργων αναβάθμισης του παλαιού λιμένα Σπετσών (Μπάλτιζα), με την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τη μελέτη εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Νάσος Αναγνωστόπουλος.

Στόχος των έργων είναι η βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού των σκαφών, πολλά από τα οποία σήμερα παραμένουν αρόδο, ενώ άλλα προσδένουν σε πρόχειρες ιδιοκατασκευές ή πολύ κοντά σε βράχια.

«Εκπληρώνεται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του νησιού» επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, καθώς με τα προτεινόμενα έργα θα βελτιωθεί η ασφάλεια των σκαφών και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών (πρόσβαση στην ακτή, παροχή νερού κλπ.).
«Θα αυξηθεί η χωρητικότητα του λιμανιού κατά 190 θέσεις, θα αναβαθμιστεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα αντιστραφεί η εικόνα του άναρχου και επικίνδυνου ελλιμενισμού που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι» σημείωσε.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπέτσες εργασίες παλιο λιμανι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ