Το βρήκε το κονδύλι ο Καμμένος για τον ΦΠΑ στα νησιά - iefimerida.gr

Το βρήκε το κονδύλι ο Καμμένος για τον ΦΠΑ στα νησιά

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος-Φωτογραφία: Intimenews/Μιχάλης Βαρακλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter ανακοίνωσε από που θα προέλθει το ισοδύναμο για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που ζητά η γερμανική πλευρά προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο το απαιτούμενο κονδύλι μπορεί να εξασφαλιστεί από αναδιοργάνωση μονάδων, συρρίκνωση ανενεργών στρατοπέδων και περικοπή παλαιών εξοπλιστικών προγραμμάτων. Στην ανάρτησή του σημείωσε:

«Η αναδιοργάνωση μονάδων με μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών με περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στά νησιά. Τα νησιά μας είναι η Άμυνα της Πατρίδας.»

Η ανάρτηση

Η αναδιοργάνωση μονάδων με μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών με περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στά νησιά. Τα νησιά μας είναι η Άμυνα της Πατρίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος ΦΠΑ νησία μονάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ