Ν.Δ.: Πολιτικές μειοψηφίες σήμερα, επέδειξαν ασέβεια - iefimerida.gr

Ν.Δ.: Πολιτικές μειοψηφίες σήμερα, επέδειξαν ασέβεια

Μιχελάκης: Η  ασέβεια είναι χαρακτηριστικό των πολιτικών μειοψηφιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η διαμαρτυρία είναι δικαίωμα όλων, η ασέβεια είναι χαρακτηριστικό πολιτικών μειοψηφιών», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. με αφορμή τα όσα συνέβησαν σήμερα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει πως «οι μειοψηφίες, που θέλησαν να αμαυρώσουν ακόμη και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνεγερσίας απέδειξαν - άλλη μια φορά - ότι δεν διστάζουν να κακοποιούν την εικόνα της χώρας, να προσβάλλουν την πλειονότητα των Ελλήνων και να καλλιεργούν συνθήκες διχασμού.Εμπορεύονται τις δυσκολίες που περνά ο λαός, σε βάρος τη Ιστορίας, της Δημοκρατίας και των πραγματικών συμφερόντων της Πατρίδας μας».

Επίσης, υπενθύμισε πως «οι παρελάσεις και οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς εκείνους που πάλεψαν για την ελευθερία και την εθνική μας κυριαρχία, αποτελούν τμήμα της παράδοσής μας και οφειλόμενο εθνικό χρέος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ