Τσίπρας: Το Φλεβάρη θα συζητήσουμε με τον Καμμένο για το Σκοπιανό και θα δούμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίπρας: Το Φλεβάρη θα συζητήσουμε με τον Καμμένο για το Σκοπιανό και θα δούμε [βίντεο]

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι γνωστό ότι οι απόψεις μας με τον Πάνο Καμμένο στο Σκοπιανό διαφέρουν» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τις Βρυξέλλες όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κυβερνητική εικόνα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε πως το διήμερο αυτό, στη Σύνοδο «δεν υπήρξε καμία αναφορά στο θέμα. Το κρίσιμο θέμα που μας απασχόλησε, ήταν η προοπτική της Συμμαχίας». Μάλιστα, πρόσθεσε πως παρόμοια ερώτηση έγινε στον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος άλλαξε συζήτηση σαν να μην υπήρχε κανένα θέμα.

«Περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση των Σκοπίων θα καταφέρει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία των Πρεσπών και εύχομαι να το κάνει, διότι είναι μία ιστορική συμφωνία» είπε ο Αλ .Τσίπρας και πρόσθεσε: «Όταν γίνει αυτό, τον Γενάρη, Φλεβάρη, θα συζητήσουμε με τον κυβερνητικό μας εταίρο για το τι θα κάνουμε με την διαδικασία».

Δείτε μετά το 25ο λεπτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ