Για πρώτη φορά: Ο Ορέστης Τσάνγκ δημοσιεύει βίντεο από την καλύβα των Μαχητών [βίντεο] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά: Ο Ορέστης Τσάνγκ δημοσιεύει βίντεο από την καλύβα των Μαχητών [βίντεο]

Η ομάδα των Μαχητών από το περυσινό Survivor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο Ορέστης Τσανγκ δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από την καλύβα της περυσινής ομάδας των Μαχητών.

«Σήμερα είπα να ανεβάσω κάτι από τα παλιά!! Μαζί γελάσαμε, μαζί πεινάσαμε, μαζί περάσαμε όλα αυτά που είδατε στην τηλεόραση, όμως περάσαμε πολλά περισσότερα που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Εξάλλου τηλεόραση είναι, ότι θέλει δείχνει και όποιον θέλει “προμοτάρει” και αυτό είναι «Ηλίου Φαεινότερον»!!!

Κάποιοι μας κατηγορήσανε και άλλα πολλά…. Όμως αυτήν την εμπειρία και αυτήν ΟΜΑΔΑ δεν θα την άλλαζα με τίποτα!! Όταν εμείς ήμασταν εκεί στην παραλία πέρυσι, νιώθαμε λες και ήμασταν σε 5ήμερη εκδρομή!! Βεβαίως, είχαμε και τις «κακές» μας μέρες…. μπορεί κάποιος κάτω από τέτοιες συνθήκες διαβίωσης, συμβίωσης και πείνας να μην έχει νεύρα και μικρό τσακωμούς?

Στο τέλος της ημέρας θέλω να πιστεύω πως το κατά ευχαριστηθήκαμε όλοι μας!! Θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση που θα μείνει χαραγμένη βαθιά μέσα μας, όπως το μπλε των ΜΑΧΗΤΩΝ!! Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου!!

ΥΓ. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από το tablet που είχα κερδίσει στο Quiz. Το βίντεο μαζί με τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικές από αυτές που είναι τελείως φυσικές (χωρίς καμεραμάν χωρίς μοντάζ), τελείως φυσικές σαν να πηγαίναμε 5η εκδρομή στο σχολείο…», έγραψε ο Ορέστης Τσανγκ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) στις 12 Ιούλ, 2018 στις 7:01 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Ορέστης Τσανγκ μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ