Αντάρτικο Κατσίκη: Δεν ψηφίζει απλή αναλογική και «σπάσιμο» της Β' Αθήνας - iefimerida.gr

Αντάρτικο Κατσίκη: Δεν ψηφίζει απλή αναλογική και «σπάσιμο» της Β' Αθήνας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ άσκησε έντονη κριτική στις διατάξεις του «Κλεισθένη» και για απλή αναλογική αλλά και για το «σπάσιμο» της Β’ Αθηνών για τις οποίες ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει.

Μάλιστα όσον αφορά το «σπάσιμο» της Β’ Αθηνών ο κ. Κατσίκης άφησε αιχμές κατά του Πάνου Σκουρλέτη και διερωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαλύσει τα μικρά κόμματα ανάμεσα τους και τους ΑΝΕΛ

«Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν θα κληθούν να επιλέξουν ανθρώπους που δε γνωρίζουν καν. Εξηγείστε μας πως η κατάτμηση αυτή θα βοηθήσει τα μικρά κόμματα εκτός και αν η απερίφραστη απάντησή σας είναι πως στόχος σας είναι η διάλυση των μικρών κομμάτων. Και για τη Νέα Δημοκρατία να το καταλάβουμε αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει κυβερνητικό εταίρο ένα μικρό κόμμα δεν μπορώ να το καταλάβω».

Ως προς την απλή αναλογική μίλησε με σκληρά λόγια και υποστήριξε ότι η απλή αναλογική είναι ιδεολογία, όμως η απλή αναλογική από την πρώτη Κυριακή όπως αυτή εισάγεται με το νομοσχέδιο συνιστά ιδεοληψία. «Εγώ ως παλιός αυτοδιοικητικός υποχρεούμαι να καταψηφίσω τα άρθρα της απλής αναλογικής» είπε ο κ. Κατσίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατσίκης ΑΝΕΛ Aπλή Aναλογική Β' Αθήνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ