«Πώς θα πληρώσουμε τα πανάκριβα εισιτήρια των διακοπών μας;» - iefimerida.gr

«Πώς θα πληρώσουμε τα πανάκριβα εισιτήρια των διακοπών μας;»

Πλοίο σε θάλασσα. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι, είναι αλήθεια, ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Που την χαίρονται άλλοι.

Παραπονιόταν τις προάλλες φίλη στο facebook, πως τα εισιτήρια των αεροπορικών εταιρειών, στις εσωτερικές πτήσεις έχουν γίνει απλησίαστα.

Δειγματοληπτικά, ανέφερε πως η οικονομική θέση για Καστελλόριζο στα τέλη Ιουλίου, με επιστροφή στις αρχές Αυγούστου, σε πτήση διάρκειας περίπου 3 ωρών (σ.σ. αν συνυπολογιστεί η στάση στη Ρόδο και ο χρόνος μετεπιβίβασης) κοστίζει γύρω στα 330 ευρώ (!) κατ’άτομο. Το όλον, 660 το ζευγάρι, που, εν προκειμένω, σταυροκοπιέται, και ευχαριστεί γονατιστό την Παναγιά, διότι είναι -ακόμα- άκληρο. Διαφορετικά, όπως σχολιάζουν, σκωπτικά, μάλλον θα έπρεπε να προχωρήσουν σε δημοπρασία ενός νεφρού στο e-bay, για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης των καλοκαιρινών τους διακοπών. (Fact: το κόστος για πτήση της ίδιας διάρκειας, το ίδιο διάστημα για την καλοκαιρινή Βαρκελώνη, είναι μόλις κατά 14 ευρώ ακριβότερο: 344.09 ευρώ, κατ’άτομο…).....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Κάλλιας Καστάνη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εισιτήρια διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ