Υποβασταζόμενος ο Κλούνεϊ φεύγει από την Σαρδηνία – Τι είπε ο παππούς που τον χτύπησε [εικόνες] - iefimerida.gr

Υποβασταζόμενος ο Κλούνεϊ φεύγει από την Σαρδηνία – Τι είπε ο παππούς που τον χτύπησε [εικόνες]

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ την ώρα που επιβιβάζεται στο αεροπλάνο. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποβασταζόμενος με τη βοήθεια ατόμων του προσωπικού του αεροδρομίου, εθέαθη να προσπαθεί να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να φύγει από την Σαρδηνία, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του με ένα σκούτερ.

Με την γυναίκα του Αμάλ και την κόρη τους, Έμμα, φεύγει ο Τζορτζ Κλούνεϊ από τη Σαρδηνία

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αμάλ, ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε λιγάκι αδύναμος ενώ κρατιόταν και από την κουπαστή της σκάλας, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο, για το ταξίδι της επιστροφής τους στην πατρίδα τους μαζί με τα δύο παιδιά τους, Έλλα και Αλεξάντερ.

Φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και ένα λινό κρεμ παντελόνι, ο ηθοποιός διακρίνεται να έχει γδαρσίματα στο χέρι του, αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος που είχε την Τρίτη όταν ένας οδηγός έπεσε επάνω του.

Η μηχανή του Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά το ατύχημα

Ο Ιταλός παππούς που έπεσε πάνω στο σκούτερ του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Σαρδηνία δήλωσε πως δεν είδε τον ηθοποιό γιατί τον τύφλωσε ο ήλιος.

«Μπήκε ο ήλιος στα μάτια μου. Δεν έβλεπα τίποτα» δήλωσε ο 65χρονος που έπεσε πάνω στον Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο 65χρονος Αντονέλι Βινίλο, είχε σταματήσει και ήταν έτοιμος να στρίψει αριστερά, όταν έπεσε επάνω στον ηθοποιό.

Το τρομακτικό βίντεο της σύγκρουσης δείχνει τον Τζορτζ να πέφτει από το σκούτερ και να προσγειώνεται στο έδαφος. Ευτυχώς, για καλή του τύχη, δεν υπέστη κάποια ζημιά στο κεφάλι ή την λεκάνη του.

Με τη βοήθεια ατόμων το προσωπικού ασφαλείας, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Βινίλο δήλωσε έκπληκτος όταν έμαθε ότι ήταν ο Κλούνεϊ. Όπως είπε το κατάλαβε όταν συστήθηκε στους πυροσβέστες και στους υπόλοιπους που έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης, λέγοντας «Γεια, είμαι ο Τζορτζ».

Η οικογένεια Κλούνεϊ επιβιβάζεται στο ιδιωτικό αεροπλάνο για να φύγει από την Σαρδηνία

«Δεν είδα τίποτα. Με τύφλωσε ο ήλιος. Ήμουν έτοιμος να στρίψω» δήλωσε ο Βινίλο στην ιταλική εφημερίδα Il Giornale.

Φανερά αδύναμος ο ΤΖορτζ Κλούνεϊ μετά το ατύχημα

Ο Βινίλο, που είναι υδραυλικός, πήγαινε εκείνη την ώρα σε μια βίλα στο νησί για να κάνει κάποιες δουλειές. Μετά το ατύχημα, ήταν τόσο αναστατωμένος που κατέρρευσε σε έναν τοίχο δίπλα στον δρόμο και τον πήγε στο σπίτι του ένας φίλος του.

Η Αμάλ Κλούνεϊ την ώρα που επιβιβάζεται στο ιδιωτικό αεροπλάνο

Προτού φύγει από το σημείο, ένας από τους σωματοφύλακες του Κλούνεϊ – που οδηγούσε το δικό του σκούτερ μπροστά από τον Τζορτζ – του είπε ποιον χτύπησε. «Χτύπησες τον Κλούνεϊ» είπε ο σωματοφύλακας. Όταν ο έκπληκτος Βινίλο ρώτησε ποιον, του απάντησε: «Τον Κλούνεϊ... τον ηθοποιό...».

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ