Συνελήφθη η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – Πολιτικά κίνητρα «βλέπει» ο δικηγόρος της - iefimerida.gr

Συνελήφθη η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – Πολιτικά κίνητρα «βλέπει» ο δικηγόρος της

H Αμερικανίδα πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά προκαλεί η σύλληψη μέσα σε στριπτιζάδικο της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η 38χρονη, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, η οποίαισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑτο 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ,συνελήφθη κατά τη διάρκεια του σόου της, “Make America Horny Again”, στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι (Φωτογραφία: ΑΡ)

Ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται να επέτρεψε σε πελάτες να την αγγίξουν με «μη σεξουαλικό τρόπο».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Συνελήφθη η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – Πολιτικά κίνητρα «βλέπει» ο δικηγόρος της  | iefimerida.gr 1

Ο Αβενάτι, όμως, δηλώνει πεπεισμένος ότι πίσω από τη σύλληψη της Ντάνιελς κρύβονται πολιτικά κίνητρα: «Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο.Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Δείχνει απόγνωση. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta», έγραψε στο Twitter.

Just rcvd word that my client @StormyDaniels was arrested in Columbus Ohio whole performing the same act she has performed across the nation at nearly a hundred strip clubs. This was a setup & politically motivated. It reeks of desperation. We will fight all bogus charges. #Basta

Κι εξέφρασε την ελπίδα να αφεθεί η πελάτισσά του ελεύθερη με εγγύηση.

H Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑτο 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ κι ότι ο προσωπικός του δικηγόρος, Μάικλ Κοέν, της έδωσε 130.000 για να κρατήσει το στόμα της κλειστό λίγο πριν τις εκλογές.

Ο Κοέν παραδέχθηκε ότι κατέβαλε το ποσό, ενώ ο Τραμπ είπε το Μάιο ότι τα χρήματα δόθηκαν στην πορνοστάρ για να σταματήσει να διαδίδει «ψευδείς, εκβιαστικές κατηγορίες».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ