Τι επάγγελμα θα έκανε η Τζίτζι Χαντίντ αν δεν ήταν μοντέλο; Δεν θα το πιστεύετε - iefimerida.gr

Τι επάγγελμα θα έκανε η Τζίτζι Χαντίντ αν δεν ήταν μοντέλο; Δεν θα το πιστεύετε

Εγκληματολογική ψυχολογία είχε αποφασίσει να σπουδάσει η Τζίτζι Χαντίντ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πριν από 5 χρόνια η ζωή της Τζίτζι Χαντίντ ήταν σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Μπορεί να θεωρούμε όλοι μας ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο μοντέλο, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό.

Μετακόμισε από την πατρίδα της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, μετά το λύκειο για να φοιτήσει στο κολέγιο The New School, όχι πολύ μακριά από τις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Αλλά δεν πήγε εκεί για να σπουδάσει μόδα.

Χθες το βράδυ, ενώ πειραματιζόταν με το νέο χαρακτηριστικό του Instagram σχετικά με τις ερωτήσει στο Instagram Stories της, ένας από τους θαυμαστές της, τη ρώτησε τι θα ήθελε να είναι εάν δεν ήταν μοντέλο.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jun 4, 2018 at 7:47pm PDT

Η Χαντίντ αποκάλυψε στους οπαδούς της πως ήταν φοιτήτρια εγκληματολογικής ψυχολογίας. «Παρόλο που είμαι ευχαριστημένη από αυτό το πεδίο εργασίας, νομίζω ότι ακόμη κι αν είχα μία καριέρα στην ψυχολογία, θα κατέληγα να κάνω κάτι δημιουργικό αντ’ αυτού. Ακόμη και το μόντελινγκ νομίζω ότι κατά κάποιον τρόπο είναι μέρος μιας δημιουργικής διαδικασίας» έγραψε η Τζίτζι Χαντίντ.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on May 8, 2018 at 10:26am PDT

Το διάσημο μοντέλο είναι ένα από τα πολλά γνωστά πρόσωπα της μόδας που έχουν περάσει από τις αίθουσες του New School. Ο Μαρκ Τζέικομπ, ο Τομ Φόρντ, η Βερόνικα Γουέμπ, η Ντόνα Κάραν και η Ολίβια Παλέρμο είναι μερικοί από αυτούς.

Τι επάγγελμα θα έκανε η Τζίτζι Χαντίντ αν δεν ήταν μοντέλο; Δεν θα το πιστεύετε  | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, την ίδια χρονιά που μπήκε στο κολλέγιο η Τζίτζι, υπέγραψε επίσης με το πρακτορείο μοντέλων IMG και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ