Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη, ξέσπασμα οργής από τους συγγενείς της - iefimerida.gr

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη, ξέσπασμα οργής από τους συγγενείς της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέκοψε για τις 17 Ιουλίου η δίκη του 58χρονου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορός του.

Στο δικαστήριο προσκομίστηκε ιατρική βεβαίωση, από όπου προέκυψε η ασθένεια του συνηγόρου και η δίκη διεκόπη για να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα με καταθέσεις μαρτύρων.

Μεγάλο αγκάθι για την οικογένεια το ερώτημα εάν εκτός από τον φερόμενο ως δολοφόνο 58χρονο Σοροπίδη υπήρχε και άλλος συνεργός στο έγκλημα.

Πάντως, και αυτήν την φορά η διαδικασία ήταν επεισοδιακή, καθώς η οικογένεια της άτυχης Δώρας υποδέχθηκε τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Μανώλη Σοροπίδη με οργή και κατάρες.

«Να πεθάνεις» φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φέρε πίσω το παιδί μου», ούρλιαζε στον δολοφόνο του παιδιού της, ενώ σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει κάποιος από τους συγγενείς ότι ο Σοροπίδης θέλει εκτελεστικό απόσπασμα. Οι αστυνομικοί μόλις και μετά βίας κατάφεραν να συγκρατήσουν τον πατέρα της Δώρας και τον αδελφό της, που μάλιστα άρχισαν να καταφέρονται κατά των αστυνομικών που προστατεύουν, όπως έλεγαν, έναν στυγνό δολοφόνο.

Με οργή και κατάρες υποδέχθηκαν τον Σοροπίδη οι συγγενείς της Δώρας- φωτογραφία intimenews
Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη, ξέσπασμα οργής από τους συγγενείς της | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωρα ζεμπερη σοροπιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ