Τζορτζ και Σάρλοτ, πίσω από τις κουρτίνες, στα παράθυρα του παλατιού, βλέπουν κρυφά τις επιδείξεις με τα αεροπλάνα [βίντεο]

Χθες το απόγευμα η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας γιόρτασε τα 100 χρόνια της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, της Royal Air Force (RAF), από το μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, συγκεντρώθηκε στον εξώστη των ανακτόρων για να απολαύσουν το σπάνιο θέαμα, στο οποίο συμμετείχαν αεριωθούμενα, ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη.

Στην εκδήλωση όμως, αυτή, δεν συμμετείχαν δύο άτομα. Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ (ο πρίγκιπας Λούις είναι πολύ μικρός για τέτοιες εκδηλώσεις).

Ωστόσο, οι παπαράτσι κατέγραψαν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παρακολουθούν την εκδήλωση από ένα παράθυρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, που είναι θαυμαστής των αεροσκαφών, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το θέαμα που παρακολουθούσε ενώ η ατίθαση πριγκίπισσα Σάρλοτ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει έξω τη γλώσσα της ενώ σε μία άλλη να κάνει με το χέρι της την κίνηση ενός αεροπλάνου που απογειώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ