Στο Ναύπλιο αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γιάννη Μανιάτη - iefimerida.gr

Στο Ναύπλιο αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γιάννη Μανιάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από τις έντονες και διαρκείς αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του υφυπουργού Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής Γιάννη Μανιάτη πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο ιστορικό Ναύπλιο.

Οι φωνές και οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την κατάθεση στεφάνων και συνεχίστηκαν έπειτα κατά την παρέλαση των μαθητικών τμημάτων. Οι περισσότεροι μαθητές (δεν έκλειναν την κεφαλή δεξιά) ενώ πολλοί από αυτούς γύρισαν το κεφάλι τους αριστερά, δείχνοντας την αποστροφή τους στην κυβερνητική πολιτική.

Μετά την παρέλαση η αστυνομική δύναμη, που ήταν εντυπωσιακά μεγάλη και για πρώτη φορά σε παρέλαση, «φυγάδευσε» τον υφυπουργό, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες εισέβαλαν στον χώρο της παρέλασης φωνάζοντας συνθήματα.

Η παρέλαση έγινε χωρίς την φιλαρμονική Ναυπλίου αλλά με την χρήση cd από ηχογράφηση του 1997 επί Μαέστρου Β. Χαραμή, ενώ πολλά μέλη της φιλαρμονικής είχαν έρθει στον χώρο ντυμένοι με μαύρα ρούχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ