Η Rihanna χαιρετά - καθόλου ευγενικά - τους παπαράτσι, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο! - iefimerida.gr

Η Rihanna χαιρετά - καθόλου ευγενικά - τους παπαράτσι, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο!

Η Rihanna χαιρετά - καθόλου ευγενικά - τους παπαράτσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς την εκνευρίζουν ιδιαίτερα οι παπαράτσι τη Rihanna και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι για μία φορά ακόμα, τους χαιρέτησε υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο, αυτή τη φορά και των δύο χεριών της!

Βγαίνοντας από το εστιατόριο Giorgio Baldi στη Giorgio Baldi την περίμεναν, όπως πάντα, οι παπαράτσι! Και όπως συνηθίζει, τους χαιρέτησε, όπως πάντα, καθόλου ευγενικά, υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο και των δύο χεριών της.

Προφανώς το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες για πιθανή σχέσης της με τον πρώην της Ντέμι Μουρ, Αστον Κούτσερ, ο εκνευρισμός της Rihanna είναι διάχυτος και... ασυγκράτητος! Δεν περιορίζεται λοιπόν στο να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο του ενός χεριού της, αλλά σηκώνει και των δύο! Ετσι, για να εκφράσει εις διπλούν τον εκνευρισμό της!

Η Rihanna χαιρετά - καθόλου ευγενικά - τους παπαράτσι, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ