Σε ποια σταρ ανήκουν αυτές οι κομμένες τούφες; - iefimerida.gr

Σε ποια σταρ ανήκουν αυτές οι κομμένες τούφες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποια αλλαγή και αν έχει κάνει στα μαλλιά της, γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μόδα, κάτι το οποίο η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά. Αυτή τη φορά, θέλησε να ανακοινώσει η ίδια... το γεγονός, και με το που κουρεύτηκε έτρεξε ν΄ ανεβάσει στο twitter της φωτογραφίες με τις κομμένες της τούφες!

Ο λόγος φυσικά για τη Βικτόρια Μπέκαμ, που αποφάσισε ν΄ αλλάξει, για ακόμη μία φορά το μήκος των μαλλιών της! Αυτή τη φορά όμως ήθελα να έχει τα πρωτεία και στην ανακοίνωση της είδησης, οπότε με του που κουρεύτηκε, το ανακοίνωσε μέσω του twitter της και έδωσε και τις απαραίτητες... αποδείξεις για το γεγονός, αναρτώντας στο δημοφιλή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες με τις κομμένες της τούφες!

Η αλλαγή που επιχείρησε αυτή τη φορά η Βικτόρια Μπέκαμ δεν ήταν και τόσο μεγάλη, αφού περιορίστηκε στο να κοντύνει ελαφρά, το μακριά μαλλιά της... Ίσως για αυτό να προσπαθησε να δώσει και μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός...

Σε ποια σταρ ανήκουν αυτές οι κομμένες τούφες; | iefimerida.gr 0

Πηγή: Gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ