Παναθηναϊκός: Ο Σιφναίος, η πρώτη του μεταγραφή - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ο Σιφναίος, η πρώτη του μεταγραφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρώτος του ΠΑΟ...

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να λογίζεται ο Μαρκ Σιφναίος, αποτελώντας την πρώτη ενίσχυση των «πράσινων» για φέτος υπό των μεταγραφικών περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί.

Ο 21χρονος αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να υπογράψει το συμβόλαιο του και εν συνεχεία να αναχωρήσει κανονικά τη Δευτέρα με την ομάδα του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο ελληνοολανδός επιθετικός θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του τριφυλλιού δίνοντας μια ακόμα λύση στον Γιώργο Δώνη ενόψει και των φιλικών που θα ακολουθήσουν. Ο Σιφναίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ινδικό πρωτάθλημα, αρχικά με τους Κεράλα Μπλάστερς (12 συμ./4 γκολ) και έπειτα με τη Γκόα (7 συμ./1 γκολ), με την οποία αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση των play offs.

Ο Σιφναίος έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο και κατανοώντας ότι άλλη μία σεζόν στην Ινδία θα μπορούσε να τον εξοστρακίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο 21χρονος επιθετικός παίζει στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να χαρακτηρίζεται ως ο "βαρύς φορ" και διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός σιφναιος μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ