Ελληνική παραφωνία στις Βρυξέλλες -Με άλλη γραμμή ο Καμμένος στο ΝΑΤΟ - iefimerida.gr

Ελληνική παραφωνία στις Βρυξέλλες -Με άλλη γραμμή ο Καμμένος στο ΝΑΤΟ

Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο γραμμές εμφανίστηκε η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, με αφορμή τη διαφορετική στάση του Πάνου Καμμένου για την συμφωνία των Πρεσπών.

Την ώρα που οι περισσότεροι αξιωματούχοι υποδέχονται με θερμά λόγια την συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ο υπουργός Αμυνας εμφανίστηκε όχι μόνο να είναι αντίθετος, αλλά και να εκτιμά ότι η συμφωνία ότι δεν πρόκειται από την ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, στο κείμενο των συμπερασμάτων του ΝΑΤΟ θα καθίσταται σαφές ότι πρέπει να καλυφθούν όλοι οι όροι για να προχωρήσει στο όποιο στάδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο σε επαφές με ξένους ομολόγους του εξέφρασε την άποψη ότι «η συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή στην Ελλάδα, καθώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τον όρο ‘’Μακεδονία’’».

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να εγκριθεί από τη Βουλή. Θα συνεχίσουν να συλλέγουν προσκλήσεις, ίσως βγάζουν και φωτογραφίες αλλά όσο χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία θα είναι εκτός ΝΑΤΟ. Οσο δεν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα έχουμε εκλογές» υποστήριξε σε συνομιλητές του ο Πάνος Καμμένος, υπονοώντας ότι όταν έρθει η συμφωνία για κύρωση στη Βουλή θα προκαλέσει εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ