Να με τι διακοσμούν τα δωμάτια του σπιτιού τους οι Γαλλίδες και είναι πάντα très chic - iefimerida.gr

Να με τι διακοσμούν τα δωμάτια του σπιτιού τους οι Γαλλίδες και είναι πάντα très chic

Μια τραπεζαρία σε ένα διαμέρισμα μιας Γαλλίδας/ Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την διακόσμηση κάνουμε νοητά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της διακόσμησης διαφορετικών πόλεων, γινόμαστε κοινωνοί του τρόπου ζωής, των συνηθειών και τις αισθητικής των ανθρώπων της.

Οι αποστάσεις μεταξύ των διαφορετικών σημείων του κόσμου μηδενίζονται. Η φαντασία μας διευρύνεται. Η καθημερινότητά μας αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ολα αυτά μπορούν να συμβούν, όταν υιοθετούμε τα μικρά μυστικά της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν όμορφα.

Ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι μέχρι τη Γαλλία κι ας αφεθούμε στη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα των ανθρώπων της.

Οι Γάλλοι δεν διακοσμούν το σπίτι τους με τρόπο δυσπρόσιτο για εμάς. Αντιθέτως. Είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσουμε τον τρόπο που διακοσμούν το προσωπικό τους «καταφύγιο». Με λεπτότητα, χωρίς χρωματικές «εκρήξεις», με προσοχή στη λεπτομέρεια, οι Γαλλίδες «ντύνουν» κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού τους με στιλ. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του σκοπό και η κάθε ώρα της ημέρας, το δικό της τελετουργικό. Το τελευταίο που θέλει μια Γαλλίδα στο χώρο της, είναι η υπερβολή.

Δείτε με τι διακοσμούν οι Γαλλίδες τα δωμάτια του σπιτιού τους, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ