Κάτι τρέχει: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα κάνει φέτες τον Τέρενς Κουίκ - iefimerida.gr

Κάτι τρέχει: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα κάνει φέτες τον Τέρενς Κουίκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά, εφημερίδα που πρόσκειται φιλικά στην κυβέρνηση μιλά με τόσο απαξιωτικό τρόπο για στέλεχος των ΑΝΕΛ, του κόμματος της συγκυβέρνησης, και ειδικότερα για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Το απαξιωτικό σχόλιο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Εφημερίδα των Συντακτών» έγινε με αφορμή ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ μετά τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα:

«Είναι Υφυπουργός Εξωτερικών ο Τέρενς Κουίκ αν και πιο σωστά θα έπρεπε να είναι Υφυπουργός Θρησκευμάτων ή, ακόμη καλύτερα, Υφυπουργός πασών θρησκειών ανά τη Γη.

Deputy Foreign Minister of Hellenic Republic ο αγαπητός και πιστός Τέρενς αλλά ευχαριστεί Κύριους και Παναγίες (τους δικούς μας) καθώς και Κυρίους και Παναγίες των άλλων, όπως τη θεότητα της Ταϊλάνδης. Ποια να είναι άραγε η θεότητα της Ταϊλάνδης που έκανε το θαύμα της;

Κάτι τρέχει: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα κάνει φέτες τον Τέρενς Κουίκ | iefimerida.gr 0

Πάλι καλά που δεν ευχαρίστησε και το δωδεκάθεο... Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι απόλαυση κάθε φορά».

Υπάρχει πάγος στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι κυβερνητικά κλιμάκια θεωρούν πλέον «ξεγραμμένους» τους ΑΝΕΛ, δεν προτίθενται να τείνουν χείρα βοηθείας για την εκλογική τους επιβίωση και κρίνουν ότι ο κόμμα φυλορροεί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν νέες συμμαχίες, ακόμη και προεκλογικά αν προκύψει ανάγκη, ώστε να ξεφύγει η κυβέρνηση από την ομηρεία Καμμένου.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η τηλεοπτική συζήτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη. «Μην κάνετε τον Καμμένο σκουπίδι» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Ζαχαριάδη, επειδή παρά τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση αν ισχύσει η απλή αναλογική, η κυβερνητική πλειοψηφία τον αγνόησε επιδεικτικά:

«Σαν να μην το 'πε ο Καμμένος. Τίποτα, μηδέν. Οταν ρώτησα ότι ο συγκυβερνήτης ζητάει πλαφόν 3% μου απάντησαν ότι αφού το ΚΚΕ ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική, δεν πειράζει τι λέει ο Καμμένος.Αρα δεν έχουμε ανάγκη τον Καμμένο, έχουμε γραμμένο τον Καμμένο δεν λέω που γιατί είμαστε στην τηλεόραση. Ας πούμε στα παλιά μας τα παπούτσια, προφανώς κάπου χειρότερα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο Κώστας Ζαχαριάδης γέλασε με το αστείο.

«Τον συγκυβερνήτη τους τον έχουν του πεταματού, σκουπίδι», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ας σημειωθεί επίσης ότι στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis που δημοσιεύτηκε σε άλλο φιλοκυβερνητικό φύλλο και ήταν εμφανώς φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έδινε μόνο 4,6 μονάδες προβάδισμα στη ΝΔ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είχαν καταποντιστεί με ποσοστό 1,1% στις προσεχείς εκλογές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φέτες Τέρενς Κουίκ Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ