Η Κατερίνα Παπακώστα μόλις αποκάλυψε το έμβλημα του κόμματός της, ΝΕΟ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Παπακώστα μόλις αποκάλυψε το έμβλημα του κόμματός της, ΝΕΟ [εικόνες]

Κατερίνα Παπακώστα /Φωτογραφία: Facebook-Κατερίνα Παπακώστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σήμα του κόμματός της, με την επωνυμία «ΝΕΟ», αποκάλυψε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα, λίγο μετά τη διαγραφή της από τη ΝΔ, ανακοίνωσε ότι ιδρύει ένα πολιτικό φορέα, που θα ονομάζεται ΝΕΟ (Νέα Ελληνική Ορμή).

Οπως ανακοίνωσε τώρα μέσω Facebook ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του Προγράμματος του κόμματός της και είναι έτοιμη να το δώσει στους πολίτες. Παράλληλα, μέσα από τις φωτογραφίες που πόσταρε αποκάλυψε και το έμβλημα του ΝΕΟ: Με φόντο την ελληνική σημαία ένας κύκλος κομμένος στα δυο περικλείει όλα τα γράμματα του ΝΕΟ. Τα χρώματα που κυριαρχούν φυσικά το μπλε και το λευκό αλλά υπάρχουν ακόμη το κίτρινο, το πράσινο και το κόκκινο. Ολα μαζί τα χρώματα στο λογότυπο:

Το έμβλημα του ΝΕΟ
Ενας κύκλος με μια γραμμή στη μέση

Το Σάββατο, πάντως, η κυρία Παπακώστα πόσταρε στα social media μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται να βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Ξυπόλητη, και με χαλαρή διάθεση, η ανεξάρτητη βουλευτής μιλάει στο κινητό, με... ρέγουλα όπως σχολίασε η ίδια ανεβάζοντας τη φωτογραφία.

Duck Face;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Παπακώστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ