Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας - iefimerida.gr

Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

Εργα περιφέρειας Αττικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, την εκστρατεία για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.

«Η Περιφέρεια θωρακίζει τις γειτονιές της Αθήνας, εδώ όπου τα πλημμυρικά φαινόμενα στοίχισαν την ασφάλεια των εποχούμενων για δεκαετίες», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και προσθέτει ότι το κόστος του έργου είναι 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό δεν είναι «fakenews» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί στα όρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και του Δήμου Αθηναίων, όπου έχουν παρατηρηθεί σημαντικά πλημμυρικά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.
Η δήλωση περιλαμβάνεται σε βίντεο από την αυτοψία που πραγματοποίησε στο εργοτάξιο η περιφερειάρχης. Η δημοσιοποίησή του από την Περιφέρεια έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από την εικόνα η αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και της πόλης ολόκληρης. «Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας», σημειώνεται στην καμπάνια. «Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα και στα fakenews, Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια. Η Αττική αλλάζει. Συνεχίζουμε», καταλήγει το σχετικό σποτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ