Ξέφυγε εντελώς: Δείτε τι φόρεσε η Σελίν Ντιόν για να πάρει το αεροπλάνο [εικόνα]

Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου, η Σελίν Ντιόν χτύπησε για μια ακόμη φορά αποκαλύπτοντας το ντύσιμό της: ένα ροζ σύνολο συνδιασμένο με παντόφλες γούνινες.

Δεν έχει σταματήσει αν εκπλήσσει τους φαν της η Σελίν Ντιόν, ειδικά μετά τον θάνατο του συζύγου της. Με εμφανίσεις όλο και πιο εκκεντρικές, η ντίβα δείχνει εντελώς απελευθερωμένη από τις συμβάσεις και ευτυχισμένη. Η Ντιόν γιόρτασε τα 50 χρόνια της τον περασμένο Μάρτιο 2018 και δείχνει αποφασισμένη να μην περνάει απαρατήρητη.
Μετά από μήνες ακινησίας λόγω ασθένειας, η Ντιόν ξεκίνησε δυναμική μια νέα παγκόσμια τουρνέ και θέλει να το δείξει με χρώματα. Εβαλε τέλος στο κλασικό και αναμενόμενο ντύσιμο και για το τελευταίο αεροπορικό της ταξίδι έβγαλε από την ντουλάπα της ένα σύνολο εντελώς ροζ.


Το σατέν κοστούμι που φοράει είναι Sies Marjan, οι γούνινες παντόφλες Manolo Blahnik και η τσάντα Gucci, τα γυαλιά Dsquared2.
«Λένε ότι το ροζ είναι το καινούριο μαύρο», σχολίασε η ντίβα, προφανώς διασκεδάζοντας τους έκπληκτους φαν της.
Εδώ και δύο χρόνια η Σελίν Ντιόν έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί, στυλιστικά μιλώντας. Πίσω από την μεταμόρφωσή της βρίσκεται ο στιλίστας Law Roach, που την έκανε πραγματική fashionista. Την έβαλε να φορέσε μπότες με παγιέτες Saint Laurent, λουλουδάτο φόρεμα Gucci, κεντημένο σακάκι Dsquared2. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας σπρώχνονται για να ντύσουν καθημερινά την τραγουδίστρια με τα 230 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξεφυγε Σελίν Ντιόν αεροπλάνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ