Μιμή Ντενίση: Στην αποφοίτηση της κόρης της, Μαριτίνας, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μιμή Ντενίση: Στην αποφοίτηση της κόρης της, Μαριτίνας, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της [εικόνες]

H Mιμή Ντενίση με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε βήμα πρόοδου της κόρης της, την γεμίζει υπερηφάνεια. Στέκεται διακριτικά πλάι της και είναι η πιο πιστή «σύμμαχος» στα όνειρά της.

Η Μιμή Ντενίση δεν θα μπορούσε να λείπει από την βραδιά αποφοίτησης της, Μαριτίνας από το Pierce, το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα αποτυπώνουν γλαφυρά το κλίμα συγκίνησης που ήταν διάχυτο.

Η Μαριτίνα Ντενίση, είχε κοντά της την μητέρα της αλλά και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία Ντενίση αλλά και την αδελφή της, Σοφία.

Η μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία, είναι μια κομψή παρουσία που όλα αυτά τα χρόνια είναι η «ήρεμη δύναμη» στη ζωή της κόρης της. Μαζί δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα και πάντα δημιουργούν ένα «δίδυμο» που εκπέμπει την φινέτσα και τον αέρα άλλων δεκαετιών.

Η Σοφία Ντενίση, αδελφή της ηθοποιού είναι απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, του Τμήματος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (BA, Ph.D στη Συγκριτική λογοτεχνία) και του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης στο Amherst (Μ.Α. στην Αγγλική λογοτεχνία). Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιστορίας και Κριτικής της Λογοτεχνίας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

Δείτε την Μιμή Ντενίση στην αποφοίτηση της κόρης της, με την μητέρα και την αδελφή της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιμή Ντενίση ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΚΟΡΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ