Πέθανε το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου – Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου – Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό [εικόνες]

Η Zsa Zsa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία 9 ετών ο Zsa Zsa, ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου που αναδείχθηκε σε διαγωνισμό μόλις πριν από 2 εβδομάδες.

Η ιδιοκτήτρια του αγγλικού μπουλντόγκ, Μέγκαν Μπρέιναρντ επιβεβαίωσε το θάνατό του στο Facebook την Τρίτη.

«Μένει στο σπίτι του πατέρα μου. Ξύπνησε σήμερα το πρωί και τον βρήκε πεθαμένο» δήλωσε η Μπρέιναρντ στην εκπομπή «Today», αποκαλύπτοντας πως η Zsa Zsa πέθανε στον ύπνο της.

Στον ύπνο της πέθανε, σε ηλικία 9 ετών, η Zsa Zsa. Φωτογραφία: AP

Χαρακτηρίζοντας την απώλεια «καταστροφική», η Μπρέιναρντ μοιράστηκε επίσης το πόσο δύσκολη είναι η περίοδος πένθους.

«Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ.... Είναι όπως όταν κέρδισε το διαγωνισμό του Πιο Άσχημου Σκύλου στον κόσμο. Έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες και ακόμα δεν το πιστεύω. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με το θάνατό της» είπε, προσθέτοντας πως έκαναν μια μικρή κηδεία με την μόλις 15 μηνών κόρη της Μαρέσλι.

Είχε κερδίσει στο διαγωνισμό του πιο άσχημου σκύλου λόγω της πελώριας γλώσσας της, του μακρύ κορμού της και των δοντιών που προεξείχαν. Φωτογραφία: AP

Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Πιο Άσχημο Σκύλου που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια στις 23 Ιουνίου, η Zsa Zsa κέρδισε το έπαθλο των 1.5000 δολαρίων, ένα πελώριο τρόπαιο και ένα ταξίδι για τη Νέα Υόρκη για εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Zsa Zsa κέρδισε στο διαγωνισμό χάρη στο μακρύ σώμα της, στα κάτω δόντια της που ήταν ευδιάκριτα και στην μακριά της γλώσσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ