Αγρια κόντρα Αχτσιόγλου με βουλευτές του ΚΚΕ -«Είστε υπουργός εργοδοσίας, όχι Εργασίας» - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Αχτσιόγλου με βουλευτές του ΚΚΕ -«Είστε υπουργός εργοδοσίας, όχι Εργασίας»

Η Εφη Αχτσιόγλου προκάλεσε την οργή βουλευτών του ΚΚΕ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα ξέσπασε στην ολομέλεια ανάμεσα στην υπουργό εργασίας και τους βουλευτές του ΚΚΕ.

Η Έφη Αχτσιόγλου επιτέθηκε στον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, λέγοντας: «Οι συνάδελφοι του ΚΚΕ είπαν πως όποιος πηγαίνει και καταγγέλλει την επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά!»

«Αφήστε αυτά τα κόλπα, είναι προβοκατόρικα! Αυτό είπα εγώ;», απάντησε ενοχλημένος ο Θανάσης Παφίλης.

Όμως η κ. Αχτσιόγλου επέμεινε: «Αυτό κατάλαβα ότι είπατε! Όχι μόνο εσείς αλλά και ο Κατσώτης, που είπε ξεκάθαρα ότι όποιος καταγγέλλει στην επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά».

Οι δύο βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι στα έδρανα τους και άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα να παρέμβει ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης και να τους χαρακτηρίσει...αγανακτισμένους βουλευτές.

«Αυτές είναι εικόνες αγανακτισμένων βουλευτών! Σας παρακαλώ πολύ! Δεν είστε χθεσινός κοινοβουλευτικός κ. Παφίλη τα ξέρετε αυτά».

Αγριεμένος ο κ. Παφίλης απάντησε: «Η υπουργός ή δεν ακούει τι λέμε ή ακούει κάποιους που τη συμβουλεύουν ή συνειδητά κάνει προβοκάτσια! Αυτό δεν είναι υπουργός Εργασίας αλλά εργοδοσίας!».

«Εσείς σκεφτείτε αν η φράση αυτή σπάει τον φόβο στους εργαζόμενους ή τον ενισχύει», απάντησε η υπουργός με τους βουλευτές του ΚΚΕ να φωνάζουν από τα έδρανα: «Αυτά αλλού να τα κάνει! Άντε!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ