Βρετανία: Παραιτήθηκαν και δύο αντιπρόεδροι του Συντηρητικού κόμματος της Μέι - iefimerida.gr

Βρετανία: Παραιτήθηκαν και δύο αντιπρόεδροι του Συντηρητικού κόμματος της Μέι

Βρετανία Brexit/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αντιπρόεδροι του Συντηρητικού κόμματος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι παραιτήθηκαν με αφορμή τις προτάσεις της κυβέρνησης για το Brexit, ανέφερε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Την πληροφορία αυτή είχε μεταδόσει λίγο νωρίτερα η πολιτική συντάκτρια του BBC Λόρα Κίνσμπεργκ.

«Δύο αντιπρόεδροι των Τόρις, ο Μπεν Μπράντλεϊ και η Μαρία Κόλφιλντ, παραιτούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο του Τσέκερς. Μπορεί να μην τους έχετε ακουστά, αλλά είναι μια προειδοποίηση από τους δυσαρεστημένους Τόρις ότι είναι ικανοί να συνεχίσουν να προκαλούν ζημιά στην πρωθυπουργό αν δεν αλλάξει τακτική", έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter.

Το «σχέδιο του Τσέκερς» παραπέμπει στην πρόταση που έκανε την περασμένη Παρασκευή η Μέι –από την επίσημη εξοχική κατοικία της στο Τσέκερς– για τη δημιουργία μιας «ζώνης ελευθέρου εμπορίου» με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία Συντηρητικό κόμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ