Με κοστούμι και αθλητικά παπούτσια σε Σύνοδο -Ο Εντι Ράμα ξεχώριζε πάλι ανάμεσα στους ηγέτες [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Με κοστούμι και αθλητικά παπούτσια σε Σύνοδο -Ο Εντι Ράμα ξεχώριζε πάλι ανάμεσα στους ηγέτες [εικόνα & βίντεο]

Η «οικογενειακή» φωτογραφία στη Σύνοδο Δυτικών Βαλκανίων (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «οικογενειακές φωτογραφίες» στις Συνόδους κορυφής δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνήθως. Εκτός από τις περιπτώσεις που ανάμεσα σε εκείνους που ποζάρουν είναι ο Εντι Ράμα.

Με κοστούμι και αθλητικά παπούτσια σε Σύνοδο -Ο Εντι Ράμα ξεχώριζε πάλι ανάμεσα στους ηγέτες [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι ηγέτες που μετέχουν στη Σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων, στο Λονδίνο, στήθηκαν για την καθιερωμένη φωτογραφία, πριν από την έναρξη των εργασιών. Οι άνδρες, φορούσαν κοστούμι και γραβάτα- με εξαίρεση βέβαια τον Αλέξη Τσίπρα. Οι γυναίκες, ντυμένες σε αντίστοιχα επίσημο ύφος. Αλλά το μάτι έπεφτε απευθείας στα πόδια του Ράμα.


Ο Αλβανός πρωθυπουργός επέλεξε να συνδυάσει το μπλε κοστούμι που φόρεσε με λευκά αθλητικά παπούτσια, κάνοντας ξανά τη διαφορά. Πρόκειται για αγαπημένη συνήθεια του Ράμα. Εχει εμφανιστεί και σε άλλες Συνόδους με sneakers, ενώ δεν τα αποχωρίστηκε ούτε καν όταν είχε συναντήσει τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ