Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες]

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή του μεγάλου τελικού του Survivor 2 έφτασε. Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα σηκώσει τον τρόπαιο του ριάλιτι επιβίωσης, όπως είχε κάνει πέρυσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο Χάρης ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από τον Αγιο Δομίνικο και έτσι στον ημιτελικό της Πέμπτης θα δούμε τρεις Διάσημους και έναν Μαχητή.

Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Ηλίας Γκότσης διεκδικούν τον τίτλο του Survivor και 100.000 ευρώ.

Τα φαβορί

Αδιαμφισβήτητα φαβορί είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης, οι οποίοι είναι και οι δύο κορυφαίοι του Survivor 2 σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ίσως, είναι η παίκτρια που δίχασε περισσότερο τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης. Το κοινό φανατισμένο μαζί της από την πρώτη στιγμή, καθώς έδειξε από νωρίς πως δεν αστειεύεται, άλλωστε δεν την φώναζαν τυχαία «αρχηγό». Ο χαρακτήρας της δίχασε τους τηλεθεατές με άλλους να μιλούν για υπέρμετρο «εγώ» και άλλους να την αποθεώνουν για το πάθος που βγάζει στον στίβο μάχης.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ηλίας, από την άλλη, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές τόσο με τις επιδόσεις τους στις μονομαχίες, αλλά και με τον χαρακτήρα του. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός, δε, στο γυναικείο κοινό, με πολλές να «λιώνουν» όταν τον βλέπουν στην οθόνη. Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που τον κατηγορούν για διπροσωπία και απαράδεκτη στάση απέναντι στην πρώην συμπαίκτριά του Μελίνα.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα προγνωστικά δείχνουν πως δυο τους θα κονταροχτυπηθούν για την κορυφή, με τη νίκη να κρίνεται στο νήμα.

Θα συσπειρωθούν οι φαν των Μαχητών γύρω από τον Ηλία; Θα ψηφίσουν αυτοί της Μελίνας, την Δαλάκα;

Η περίπτωση της Μελίνας

Η Μελίνα μπορεί να μην είναι ένα από τα φαβορί του τελικού, αλλά σίγουρα είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο αγωνιστικό κομμάτι. Οταν βρισκόταν στους Μαχητές ήταν εκείνη που κόντραρε στα ίσα την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια της ομάδας της. Η «μεταγραφή» της στους Διάσημους, αν και έδειξε να την ηρεμεί, την επηρέασε ψυχολογικά, κάτι που φάνηκε στους στίβους μάχης. Η παίκτρια από την Κύπρο έδειξε να της στοιχίζει η απόφαση του Ηλία να μην την διαλέξει στη νέα ομάδα των Μαχητών και απομακρύνθηκε από τον μέχρι πρότινος κολλητό της στο παιχνίδι, βρίσκοντας μια νέα φίλη στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το αουτσάιντερ

Οι περισσότεροι θεωρούσαν τον Χάρη φαβορί για να περάσει στην τετράδα του ημιτελικού, ωστόσο, η Βιργινία δεν τους έκανε τη... χάρη. Η βολεϊμπολίστρια παρέμεινε στο Survivor 2 χάρη στο κοινό που την ψήφισε στη μεγάλη ψηφοφορία, αλλά και την «εξολόθρευση» των Μαχητών, οι οποίοι αποδεκατίστηκαν στις τελευταίες ψηφοφορίες.

Η Βιργινία είχε τα πάνω και τα κάτω της στους στίβους μάχης, αλλά σίγουρα είναι μία από τις παίκτριες που δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό της.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μια ανάσα, λοιπόν, από τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό, ας πώς μας συστήθηκαν:

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’ εμποδίων. Κατάγεται από την Κατερίνη και μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές, ιδιοκτήτες σχολής τάε κβον ντο. Από μικρή λόγω του επαγγέλματος των γονιών της, ασχολήθηκε με το τάε κβον ντο, αλλά την κέρδισε ο στίβος. Δηλώνει εγωίστρια και πεισματάρα, αλλά και υπομονετική. Επίσης οξύθυμη και ευαίσθητη. Στο Survivor την ανησυχεί η πείνα, καθώς έχει συνηθίσει να τρώει συχνά και καλά, λόγω αθλητισμού. Eίναι πολύ δυναμική, ενώ δηλώνει ανταγωνιστική και ότι δεν της αρέσει η διπροσωπία.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ηλίας Γκότσης

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε ένα στούντιο που έχει με τον αδερφό του. Έχει δοκιμάσει διάφορα αθλήματα και πολεμικές τέχνες (brazilian jiu jitsu, kick boxing, box). Τον τελευταίο χρόνο ζωγραφίζει και έχει δώσει πολλούς πίνακες δώρα.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Μελίνα Μεταξά

Είναι από την Κύπρο και ζει εκεί. Είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής. Δουλεύει σε γυμναστήριο. Έχει κάνει ενόργανη, στίβο, έπταθλο, breakdance, cheerleading, τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics. Ήταν cheerleader στο μπάσκετ του Ολυμπιακού 7 χρόνια. Έχει κάνει extreme sports (bungee).

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Βιργινία Δικαιούλια

Η καταγωγή της είναι από τη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ ενώ παίζει βόλεϊ σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει ασχοληθεί με το modeling. Κολυμπάει (ενίοτε και χειμώνα) και της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα.

Survivor 2: Ποιος από τους 4 θα είναι ο νικητής του ριάλιτι; [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ