Βολιώτης παπάς τεχνικός στην Deutsche Telekom - iefimerida.gr

Βολιώτης παπάς τεχνικός στην Deutsche Telekom

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος να συνδέεται με την Deutsche Telekom και αν ναι, με ποιο τρόπο; Το ερώτημα αυτό έρχεται να απαντήσει σημερινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το e-Volos.gr, o Μητροπολίτης Ιγνάτιος, αντικαθιστώντας τον Χριστόδουλο στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όταν ο δεύτερος χρήστηκε Προκαθήμενος της ελληνικής Εκκλησίας, επέδειξε αμέσως το προφίλ ενός δεινού επιχειρηματία. Διαμένει, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, σε βίλα, στους πρόποδες του Πηλίου, με υπηρετικό προσωπικό και κηπουρό, σωστό Αρχονταρίκι, όπως ήταν και ο τίτλος της εκπομπής του στην δημόσια τηλεόραση.

Mετά από σημαντικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδείχτηκε πως η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος συνδέεται με την Deutsche Telekom.

Σύμφωνα με καταγγελία ενός Βολιώτη πολίτη προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, έλληνας κληρικός, ο οποίος ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, είναι αποσπασμένος στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας, εργάζεται στην γερμανική εταιρεία Deutsche Telekom και πληρώνεται από αυτήν αλλά και από το ελληνικό δημόσιο.

Όπως αποδείχτηκε, ο κληρικός αμείβεται κανονικά από το κρατικό προϋπολογισμό. Παράλληλα σε γνώση και με την έγκριση της Ι.Μ. Γερμανίας, εργάζεται ως τεχνικός - ηλεκτρονικός στην εταιρεία Deutsche Telekom.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ