ΝΔ για την ένταξη Κατσιαντώνη: Θα ενισχύσει την προσπάθειά μας - iefimerida.gr

ΝΔ για την ένταξη Κατσιαντώνη: Θα ενισχύσει την προσπάθειά μας

ΝΔ/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00 στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κ. Κατσιαντώνης είχε εκλεγεί στον νόμο Λάρισας με την Ένωση Κεντρώων από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο. Με την συγκεκριμένη προσθήκη η ΝΔ αυξάνει την δύναμή της σε 77 βουλευτές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, κ. Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ