Αυτή η φωτογραφία της Κρίσι Τέιγκεν με το μωρό της έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η φωτογραφία της Κρίσι Τέιγκεν με το μωρό της έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο [εικόνα]

Η Κρίσι Τέιγκεν με τα παιδιά της /Φωτογραφία: Instagram/chrissyteigen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρίσι Τέιγκεν μας απασχολεί πολύ τελευταία όσον αφορά στο νεογέννητο μωρό της και το θέμα γύρω από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Αυτή τη φορά, η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών των social media για μια φωτογραφία που ανέβασε. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της και όχι μόνο. Υπήρχε και ένα άλλο στοιχείο που δεν άρεσε πολύ στον κόσμο.

Μέσα σε μια μέρα, η φωτογραφία απέσπασε 3 εκατ. likes στο Instagram και 18.000 στο Twitter. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια θετικά.

Πολλές γυναίκες ηθοποιοί και όχι μόνο βρέθηκαν στο πλευρό της υποστηρίζοντάς την, καθώς είναι κάτι φυσιολογικό και δεν προσβάλει κανέναν, όπως δηλώνουν.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία της Κρίσι Τέιγκεν με το μωρό της που έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο και γιατί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ