Η στιγμή που η νευριασμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ έδιωξε τους δημοσιογράφους από τη βάπτιση του Λούις [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η νευριασμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ έδιωξε τους δημοσιογράφους από τη βάπτιση του Λούις [βίντεο]

Πριγκίπισσα Σάρλοτ /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εντυπωσιακά κοινωνική και άνετη -για τριών ετών- πριγκίπισσα Σάρλοτ έδειξε χθες, στη βάπτιση του αδελφού της πρίγκιπα Λούις, το άλλο της πρόσωπο.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, μετά το μυστήριο της βάπτισης, καθώς έβγαινε από την εκκλησία κρατώντας το χέρι του πατέρα της πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεν μοίρασε τα συνήθη χαμόγελα και τις χεραιτούρες.

Αντιθέτως, με βλέμμα βλοσυρό κοίταξε προς τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που στέκονταν στην απέναντι πλευρά και τους είπε ορθά κοφτά: «Εσείς δεν έρχεστε». Μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η εντολή της εισακούσθηκε, συνέχισε να τους κοιτά αγριεμένη. Δεν σταμάτησε δε να τους κοιτά μέχρι τη στιγμή που βγήκε από την αυλή του ναού.

Στις προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Σάρλοτ είχε κάνει εντύπωση το πόσο κοινωνική και άνετη ήταν καθώς, σε αντίθεση με τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ που συνήθως κρύβεται πίσω από το πόδι του πατέρα του, εκείνη έβγαινε πάντα μπροστά και άρχιζε τις χαιρετούρες. Τώρα προφανώς βαρέθηκε ή αντιλήφθηκε ότι ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι άλλο και... είχε νεύρα.

Οι Κέιμπριτζ μετά τη βάπτιση
Αδιάφορος ο Τζορτζ, νευριασμένη η Σάρλοτ
«Δεν έρχεστε»
Εφυγε από το επίκεντρο της προσοχής και νευρίασε

Το ίδιο αναποδιασμένη έμοιαζε η πριγκίπισσα Σάρλοτ και κατά την άφιξή της στην εκκλησία. Ωστόσο, με ευγένεια χαιρέτησε δια χειραψίας τον αρχιεπίσκοπο του Κάντμπερι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ