Ανακάμπτει σιγά σιγά η Μυτιλήνη -Φτανουν τσάρτερ στο νησί, επιστρέφει η TUI - iefimerida.gr

Ανακάμπτει σιγά σιγά η Μυτιλήνη -Φτανουν τσάρτερ στο νησί, επιστρέφει η TUI

Αύξηση πάνω του 50% σημειώθηκε τον Ιούνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τάσεις ανάκαμψης στα, πριν την κρίση, δεδομένα του τουρισμού του νησιού δείχνουν τα στοιχεία αφίξεων ξένων επισκεπτών στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με πτήσεις τσάρτερ.

Αυτό, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Μυτιλήνης.

Τον μήνα Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης έφτασαν 11.905 επιβάτες. Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά παρατηρείται μια σημαντική αύξηση κατά 50,6%, καθώς τον Ιούνιο του 2017 οι αφίξεις ήταν της τάξης των 7905 επιβατών.

Σημειώνεται ότι το τρίμηνο Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2018, η αύξηση -πάντα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017- είναι της τάξης του 52,50%.

φωτογραφία: pixabay

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί ότι μετά από εννέα χρόνια επαναδρομολογούνται από την TUI οι πτήσεις που συνδέουν τις Βρυξέλλες και Μυτιλήνη, αλλά και η προσθήκη νέων πτήσεων της εταιρείας Germania από Μόναχο και Ντίσελντορφ.

Επίσης, από αυτόν τον μήνα ξεκινούν και τα τσάρτερ από τη Βιέννη με την εταιρία Εurowings. Παράλληλα, έπειτα από τρία χρόνια, επανασυνδέθηκε η Μυτιλήνη με την Τσεχία και για πρώτη φορά υπάρχει εβδομαδιαία σύνδεση με Ρουμανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ