«Παραλίγο να πεθάνω από σηψαιμία» -Πώς καθηγητής κατάφερε να επιζήσει και προειδοποιεί για την ύπουλη ασθένεια - iefimerida.gr

«Παραλίγο να πεθάνω από σηψαιμία» -Πώς καθηγητής κατάφερε να επιζήσει και προειδοποιεί για την ύπουλη ασθένεια

Άνδρας σε νοσοκομείο /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Michael J. Porter είναι λέκτορας στην μοριακή γενετική στο Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Lancashire.

Πριν λίγο καιρό έκανε μια γενναία εξομολόγηση που μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. Ο Porter παραλίγο να πεθάνει. Από τι; Από σηψαιμία.

Ο ίδιος σε άρθρο του στο theconversation.com εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο: Τα Χριστούγεννα του 2015 επισκέφθηκε την οικογένειά του στην Γλασκόβη και παραλίγο να του κοστίσει ακριβά.

Δύο μέρες νωρίτερα, επισκεύαζε την κλειδαριά στην πόρτα του κήπου του, όταν γρατζούνισε το χέρι του με ένα καρφί. Όταν έφτασε στην πατρίδα του δεν αισθανόταν πολύ καλά. 24 ώρες μετά βρισκόταν σε νοσοκομείο σε κόμμα από σηψαιμία. Είπαν, μάλιστα, στους δικούς του ότι δεν έχει ελπίδα να επιζήσει.

Ωστόσο, κατάφερε να ξυπνήσει από το κόμμα τρεις μήνες μετά και χρειάστηκε άλλον ένα χρόνο για να γίνει εντελώς καλά. Στάθηκε τυχερός.

Διαβάστε την ιστορία του Michael J. Porter για τη σηψαιμία και την επαγρύπνηση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σηψαιμία ασθένεια σύμπτωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ